У Ковелі судитимуть начальника районного управління Держгеокадастру

0

Цей резонансний випадок трапився нинішнього року в приміщенні управління Держгеокадастру у Ковельському районі, що знаходиться в місті залізничників на вулиці Грушевського, 14.

В ході суперечки начальник управління Держгеокадастру Іван Лукасюк, який працює на посаді з січня 2016 року, умисно наніс директору ТзОВ «Центр «Ковельгеодезія» Тетяні Чирук тілесні ушкодження. Наше видання повідомляло про це у двох публікаціях: «У Ковелі начальник Держгеокадастру «завалив» ковельчанку» та «Щодо інциденту в ковельському Держгеокадастрі порушено дві кримінальні справи».

У понеділок, 14 листопада, у Ковельському міськрайонному суді відбудеться підготовче судове засідання у кримінальному провадженні про обвинувачення Івана Лукасюка за ч. 2 ст. 125 КК України. Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Засідання має розпочатися об 11 годині. Головуюча по справі – суддя Ірина Логвинюк.

До речі, на дев’ятій сесії Ковельської районної ради, яка призначена на 24 листопада, згідно порядку денного, Іван Лукасюк має озвучити інформацію управління Держгеокадастру у Ковельському районі щодо сплати платежів за оренду земель державної та комунальної форм власності. Можливо депутати спитають його і про суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *