Нардеп, який балотувався від Ковеля, виписував фальшиві «ксіви» своїм помічникам?

0

Делегацію друзів і помічників нардепа Гузя не пустили до парламенту, одягли на них кайданки й довго допитували, звідки в них фальшиві перепустки. Виявилося, що «ксіви» виписав сам нардеп Гузь! Підробив підпис начальника служби охорони…

Про скандальний випадок «ВО! Волинські новини» повідомили друзі, вхожі до Верховної Ради України. Конфлікт стався з народним депутатом Ігорем Гузем, його помічниками-товаришами та службою охорони парламенту.

До депутата у Київ прибула делегація, рушила до дверей парламенту. На вході охорона попросила показати перепустки. У людей ці документи були, але в базі охоронної служби — ні.

Тут і почала ситуація набирати обертів. Усім одягнули наручники та провели до спеціальної кімнати. Під час допиту виявили, що в базі цих перепусток немає, тобто їх просто не існує. На питання, хто ж їх видав, ці люди відповідали: “Подивіться, там пише”.

Дійсно, видав голова охоронної служби, але підпис був зовсім не його. Та й у день видачі голови не було на робочому місці, тобто він не міг цього зробити навіть фізично.

Після перевірки виявилося: підписався замість голови охоронної служби на перепустках народний депутат Ігор Гузь. Відразу ж стали телефонувати до нардепа. На запитання, яке він мав право, почули щось таке: “У країні війна, я не мав часу шукати, хто б мені мав підписати, рішення потрібно приймати швидко!”

На це охоронці відповіли, що якби не депутатська недоторканність, то Ігор Гузь був би вже за гратами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *