У Ковелі зіграють комедію в День пам’яті жертв голодомору?

26 листопада у місті Ковелі, як і в інших містах України, відбудуться жалобні заходи з нагоди Дня пам’яті жертв голодомору.

О 14-й годині 30 хвилин в приміщенні центральної районної бібліотеки відбудеться районний мітинг-реквієм «Забуттю не підлягає». Далі – скорботна хода до меморіальної стели «Хрест пам’яті жертв більшовицького терору». О 15 годині 30 хвилин тут розпочнеться міський мітинг-реквієм, о 16 годині – хвилина мовчання, акція «Запали свічку», панахида за загиблими.

Дивним чином, о 19-й годині у Народному домі «Просвіта», що в кільканадцяти метрах від меморіальної стели «Хрест пам’яті жертв більшовицького терору», має розпочатися романтична комедія «Шалене весілля».

«Вибух гумору, карколомні моменти, несподівані зізнання, а також атмосфера закоханості та передчуття свята зроблять Ваш театральний вечір незабутнім», – обіцяють організатори проведення комедійної вистави.

Можливо, ковельські міські чиновники, в посадових обов’язках яких прописаний контроль за роботою закладів культури, пояснять цей прецедент?..