Ковельчанину продали у супермаркеті хліб із цвіллю

Юрій Кондратович придбав у супермаркеті «Вопак», що у центрі Ковеля, буханочку хліба, розпаковував її, а тут «сюрприз»…

«На упаковці вказано, що хліб виготовлено 9 вересня 2016 року, строк придатності до споживання – 72 години (3 доби). Виходить, що даний товар повинен був бути знятий з продажу 12 вересня? Чи я щось не розумію?» – пише на своїй сторінці у Фейсбуці Юрій Кондратович.

До речі, чому не можна їсти хліб з цвіллю?

«Якщо цвіль потрапила в людський організм, вона починає розмножуватися спорами, даруючи своєму господареві токсини і банальні отруєння. Кілька різновидів цвілі здатні знищувати імунну систему людини, викликати хвороби нирок і печінки, погіршують кровотворні процеси і вражаючи нервову систему. Природно, що якщо з’їсти хліб з цвіллю раз, то колосального шкоди організму нанесено не буде, але серйозну інтоксикацію отримати можна», – зазначає він.