Кіндер сказав підлеглому взяти журналіста «за одне місце»

Незвичне доручення ковельського міського голови було адресоване начальнику управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Віталію Донцю.

Під час апаратної наради у міськвиконкомі Віталій Донець звітував про основні поточні завдання комунальної сфери, зауваживши, що урочисто відкрита оновлена набережна на міському водосховищі кожного ранку має дуже неприглядний вид.

«Зараз потрібно буде додатково виділяти людей на набережну, тому що маємо об’єкт гарний, але зранку там картина жахлива. Тобто, там мінімум два чоловіка потрібно зараз додатково ставити, тому що…», – інформував Віталій Вікторович.

Але закінчити думку не дав міський голова Олег Кіндер. «Об’єктом» уваги Олега Олексійовича став присутній на апаратній нараді спеціальний кореспондент волинської газети «Вільна думка» Микола Силюк, який кілька разів сфотографував самого мера та його заступника Ігоря Прокопіва.

«А ви… ото з-заді вас сидить Силюк, да… Замість того, щоб пам’ятники фотографіровать… ви його візьміть за одне місце і нехай зранку пофотографірує те, що залишається на набережній після вечора. І нехай звернеться до громадян, які там відпочивають, – що вони там після себе залишають», – дуже голосно доручив своєму підлеглому «делікатну» справу Олег Кіндер.