У Ковелі з інваліда війни «здерли» гроші за проїзд

У Ковелі учасника бойових дій на Сході України, інваліда війни змусили заплатити за проїзд у маршрутці.

Про це йдеться в дописі спільноти Типовий Ковель Вконакті.

«Питання перевезення у міському громадському транспорті м Ковеля УБД залишається болючим. Водії маршруток керуються тим, що більше двох пільговиків на рейс не мають права брати», ‒ йдеться в дописі.

«Сьогодні вчергове їхали з чоловіком на Ковель 2, і що ви думаєте: водій маршрутки № 40 Перевізник Домнюк В.М., який 18 жовтня відправлявся з вокзалу о 12:55 год, з атошніка, інваліда війни взяв 3 грн за проїзд», ‒ розповідає ситуацію, свідком якої став користувач мережі.

«Справа не в грошах, а в тому що зі Львова, з Луцька, з Володимира, з Нововолинська, з Рівного, атошніки їздять безкоштовно, а в рідному місті беруть гроші за проїзд. А як же закон,невже він для всіх різний???? Про пільговий проїзд з 1 червня 2015 року. Стаття 13. Пільги інвалідам війни «7) безплатний проїзд усіма видами міського пасажирського транспорту, автомобільним транспортом загального користування в сільській місцевості, а також залізничним і водним транспортом приміського сполучення та автобусами приміських і міжміських маршрутів, у тому числі внутрірайонних, внутрі- та міжобласних незалежно від відстані та місця проживання». І невже в Ковелі так багато хлопців ,які користуються такими пільгами???!!!» ‒ завершує допис користувач.