У Ковелі активіст пообіцяв голові ОДА «ловити» лісокрадів

Під час виїзного прийому громадян головою Волинської ОДА Володимиром Гунчиком до Ковеля зайшла мова про масові крадіжки деревини і методи боротьби з ними.

Сміливу ініціативу озвучив голова громадської ради при Ковельській міській раді Микола Печенюк (на фото – другий зліва), пообіцявши Володимиру Гунчику особисто затримувати лісокрадів.

«Я вам обіцяю, що за десять днів… я вам лічно обіцяю, що скільки машин я «загоню» в поліцію міста Ковеля. Але якщо пан Тусь [начальник міського відділу поліції Іван Тусь] ті машини випустить, вони будуть оприлюднені на відео всі ті машини. Мені все одно звідки вони – чи з Шацька, чи з Турійська. Всі, які будуть їхати понадо мною, я їх всіх буду ловити. Я знаю, як їх зупинити, викликати поліцію, фіксірувати факт», – пообіцяв Микола Печенюк.

«Робіть таким чином, а ми будемо реагувати», – підтримав почин Володимир Гунчик.

«Кандидат на заступника голови райдержадміністрації. Відмовляється вже неодноразово. Я йому пропоную – він не хоче», – ось так представив «губернатору» Печенюка голова Ковельської РДА Віктор Козак.

«Він у нас мером буде скоро. Ми його виберемо мером. Він у нас набрав дуже багато голосів. Має довіру велику в наших людей. Так що, це – наш майбутній мер», – «заперечила» Козаку депутат Ковельської міської ради з фракції УКРОП Галина Стасюк.