У Ковелі відзначили День міста

Ковель відзначив День міста. Урочистості розпочалися з офіційного прийому делегацій у міського голови.

Олег Кіндер, секретар міської ради Віра Федосюк та заступник міського голови Ігор Прокопів вітали гостей, ‒ повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

До Ковеля прибули делегації з різних країн, у яких є наші міста-партнери: з Польщі ( з міст Хелма, Легіоново, Бжега Дольного, Ленчни, гміни Бабошево), Німеччини (з міст Барзінгхаузен та Вальсроде),  з литовського міста Утени та делегація з українського міста-партнера – Бучі.

Серед почесних гостей ‒ очільники міста попередніх каденцій та скликань, представники духовенства. Делегації обмінялися подарунками із символікою міст та зробили фото на пам’ять. Урочистості продовжились у культурно-просвітницькому центрі, де до гостей з міст-партнерів та керівництва міської влади приєднались депутати міської ради, члени виконкому, громадські активісти. Тут вони оглянули розгорнуті виставки та поспілкувалися.

Представники міст-партнерів відзначили, що Ковель досить динамічно розвивається, місто змінюється, красивішає. Тут панує  атмосфера добра і любові. Вони у своїх промовах зазначали, що їм надзвичайно приємно приїжджати сюди, бо тут живуть щирі та гостинні люди.