У Ковелі «донецький» позашляховик ігнорує правила дорожнього руху (ВІДЕО)

На YouTube з’явилося відео, як у Ковелі на вулиці Брестській чорний позашляховик, навіть не збавляючи швидкості, нахабно переїздить через залізничний переїзд, абсолютно не зважаючи на закриті шлагбауми, очевидну світлову та звукову сигналізацію.

«Переезд. Джип. АН 7707 CH. В Донецкой области нет переездов или статус позволяет игнорить красный свет?» – зазначає у дописі нік «lihach», який виклав це відео у «мережу».

«Чи не про цього любителя ховатися від принципових ковельчан на території міського відділу поліції написав Lihach» – запитує один із дописувачів у коментарях статті «Ковельські поліцаї годинами мордували наручниками інваліда АТО».

Наше видання звертається до начальника Ковельського відділу поліції полковника Івана Туся, якщо він тут ще керує, з проханням розшукати цього нахабу, на «крутому» авто з донецькими номерами, і покарати за порушення правил дорожнього руху на території міста Ковеля. Зрозуміло, що «тягати» в суд простих людей за несанкціоновану торгівлю на «Привокзалці» помідорами-огірками потрібно для звітності, але в даному випадку громадськість хоче побачити принципові дії. За твердженням ковельчан, водій «джипу» є шваґром офіцера ковельської поліції. Закон один для всіх?!