У Ковелі чергове провалля на дорозі встигли «озеленити»

Не пройшло й два дні після публікації про те, як у Ковелі на відремонтованій вулиці провалився колодязь, і вже нова халепа: знову в епіцентрі подій опинилася вулиця Драй-Хмари. 
Посеред дорожнього полотна на пішохідному переході «виріс» кущ! Зеленолиста рослина, що несподівано опинилась на жвавому перехресті, неабияк спантеличила учасників дорожнього руху. Водії змушені небезпечно маневрувати, аби об’їхати перешкоду. Наш читач під ніком «Lihach» оприлюднив відео з місця події:

Попри те, що кілька місяців тому на відкритті оновленої дороги зібрався бомонд ковельського чиновництва на чолі з міським головою Олегом Кіндером, кінцева якість виконаних робіт красномовно говорить сама за себе.
Невже без малого три мільйони гривень з бюджету громади міста, витрачені на реконструкцію автодороги, призначені всього лиш для збагачення підрядника – ПАТ «Ковельське шляхово-будівельне управління № 63»? І в компанії з його головою правління Ігорем Пецем забезпечують євро-тури вихідного дня з фотосесіями для тимчасово не працюючої лідерки міської парторганізації ВО «Батьківщина» і, по сумісництву, голови постійної депутатської комісії Ковельради з питань планування, бюджету і фінансів Віри Федосюк? Коштів, прихованих від оподаткування і перерахування до бюджету, для оплати вояжів, вочевидь, вистачить…
На фото: зліва на право – голова правління ШБУ-63 Ігор Пець, голова бюджетної комісії міськради Віра Федосюк, перший заступник міського голови Анатолій Трофимук, водій міськвиконкому
Втім, і сьогодні місцева влада не в змозі гарантувати елементарну безпеку руху. Місце аварійного провалу вже близько доби не огороджене. Не виставлені належні дорожні знаки, які б застерігали водіїв від потенційної аварійної ситуації. Невже владної потенції вистачає лиш на те, аби фотографуватися для самопіару в улесливому оточенні?