Ковельські держслужбовці перемогли в спартакіаді

29 липня 2015 року у м. Володимир-Волинський на базі спортивного комплексу Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулось урочисте відкриття VIIІ обласної спартакіади «Здоров’я» серед державних службовців.

Ковельські держслужбовці не залишилися без медалей, ‒ йдеться на сайті Ковельської РДА.

До м. Володимир-Волинського прибуло 13 команд-учасниць першої  групи – районні державні адміністрації та їхні структурні підрозділи, територіальні підрозділи міністерств, інших центральних органів виконавчої влади районного рівня. Не взяли участь у спартакіаді команди Старовижівської, Ківерцівської та Луцької райдержадміністрації.  Всього у заході взяло участь 200 держслужбовців.

Програма обласної спартакіади включає змагання з 5 видів: волейбол, шашки,  шахи, міні-футбол та настільний теніс. Головними організаторами спартакіади є Волинська обласна державна адміністрація, відділ з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області, Волинський обласний центр  фізичного здоров’я людини «Спорт для всіх», Волинська обласна організація профспілки працівників державних установ.

На урочистому відкритті виступили секретар Володимир-Волинської міської ради, заступник міського голови Свідерський Микола, заступник начальника управління державної служби Головдержслужби України у волинській області Некрасова Наталія, заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Дмитришин Ігор, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Володимиро-волинської міської ради, головний суддя змагань Петрук В’ячеслав.

Також під час спартакіади була проведена Всеукраїнська акція з протидії шкідливим звичкам «Червона карта».

В особистому заліку за підсумками результатів у змаганнях за видами спорту призові місця спартакіади розподілились наступним чином

Настільний теніс
Чоловіки
І – Левчук Олександр, Рожищенська РДА
ІІ – Рудись Сергій, Маневицька РДА
ІІІ – Юхимук Леонід, Ковельська РДА.

Жінки
І  – Пословська Катерина, Ратнівська РДА
ІІ – Бардабуш Дарія, Рожищенська РДА
ІІІ – Єдинак Наталія, Іваничівська РДА

Шахи
Чоловіки

І – Луцюк Вячеслав, Горохівська РДА
ІІ – Корець Сергій, Любешівська РДА
ІІІ – Жога Андрій, Рожищенська РДА

Жінки
І – Остапук Святослава, Камінь-Каширська РДА
ІІ – Васейчук Лариса, Шацька РДА
ІІІ – Гейне Марія, Рожищенська РДА

Шашки
Чоловіки
І – Бубало Руслан, Любешівська РДА
ІІ – Ярошук Олександр, Камінь-Каширська РДА
ІІІ – Кушнір Володимир, Любомльська РДА

Жінки
І – Миронюк Світлана, Маневицька РДА
ІІ – Галяновська Марія, Володимир-Волинська РДА
ІІІ – Федорова Ася, Ковельська РДА

У змаганнях з футзалу переможцями стала команда Горохівської РДА, друге місце у команди Маневицької РДА, третє – у команди Шацької РДА.

У змаганнях з волейболу перемогла команда Ковельської РДА, срібло виборола команда Любешівської РДА, і замкнула трійку призерів команда Камінь-Каширської РДА.
У загальнокомандному заліку за підсумками результатів у змаганнях за видами спорту призові місця спартакіади розподілились наступним чином:

І місце – команда Ковельської райдержадміністрації
ІІ місце – команда Маневицької райдержадміністрації
ІІІ місце команда Любешівської  райдержадміністрації
Переможці та призери як в особистому так і в загальнокомандному заліку були нагороджені дипломами та медалями від організаторів змагань.