Нічна аварія на Ковельщині: подробиці

У результаті аварії, яка трапилася близько 3-ї годині ночі на трасі Київ – Ковель – Ягодин, загинуло четверо людей, ще четверо із тілесними ушкодженнями опинилися в лікарні.

ДТП трапилася біля села Старі Кошари Ковельського району, ‒ повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

За попередніми даними, авто Audi 100 врізалося в автомобіль OPEL Omega. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, а транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

«Помітивши побиті машини, для надання допомоги на узбіччі зупинилися автомобілі Renault Trafic та Volkswagen-LT. Водії та пасажири вийшли, аби дізнатися обставини аварії. У цей момент із припаркованими авто з невідомих причин зіткнувся MITSUBISHI Galant, який прямував зі сторони Любомля. У результаті дорожньо-транспортної пригоди четверо осіб загинуло, ще четверо із травмами різного ступеню тяжкості доставлені в лікарню», – повідомив начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук.

За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, під час якого будуть встановлені всі обставини і причини аварії. Винуватцю ДТП загрожує до десяти років позбавлення волі.