Ковельчанин потрапив у смертельну аварію на Київщині

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 24 жовтня, о 2:16 на автотрасі Київ ‒ Ковель біля селища Ворзель.

Водій, керуючи автомобілем «ЗАЗ-ДЕО», виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення з автівкою «Mercedes-316», ‒ повідомляють у прес-службі поліції Київської області.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 42-річний мешканець селища Бородянка Київської області, керуючи автомобілем «ЗАЗ-ДЕО», не впорався з керуванням, порушив Правила дорожнього руху і виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автівкою «Mercedes-316, під керуванням 34-річного жителя Ковеля Волинської області.

У результаті ДТП водій автомобіля «ЗАЗ-ДЕО» та його пасажири – двоє 20-річний дівчат від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці аварії. Ще двоє пасажирів легковика, молодих чоловіків 29-ти та 24-річного віку, каретою швидкої допомоги доправлено до реанімаційного відділення Ірпінської лікарні у тяжкому стані.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортноїпригоди.  Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.