Екс-прокурор Ковеля судиться за свою пенсію

Екс-прокурор Ковеля судиться за свою пенсію

Колишній прокурор Ковельської міжрайонної прокуратури Сергій Масалов (на знімку), який до останнього часу працював прокурором Луцького району, звернувся до суду із позовом.

Позивач, який протягом десяти років очолював у Ковелі прокуратуру, просить Феміду визнати протиправними дії Управління Пенсійного фонду України. Отож, мова йде за пенсію.

Свого часу Сергій Масалов судився із газетою «Вісті Ковельщини», екс-мером Ковеля Ярославом Шевчуком, православним храмом у місті залізничників – собором Димитрія Солунського УПЦ Київського патріархату за «шматок» церковної землі, вимагаючи її під автостоянку біля прокуратури. І всі справи – програв!

Судове засідання за позовом Сергія Масалова до Пенсійного фонду призначене на 9 годину 30 хвилин 2 березня. Справу буде розглядати суддя Ковельського міськрайонного суду Микола Миронюк.

До речі, цей же суд розглядає адміністративний позов колишнього працівника Ковельської міжрайонної прокуратури та екс-прокурора міста Луцька Андрія Кучера до Управління Пенсійного фонду України про визнання протиправною відмову у перерахунку та виплаті пенсії по звільненню, відповідно до Закону України «Про прокуратуру».