Ти не хитрий, ти бидло, ‒ ковельчанина обурило сміттєзвалище в дворі будинку

Ти не хитрий, ти бидло, ‒ ковельчанина обурило сміттєзвалище в дворі будинку

На вулиці Незалежності у дворі будинку влаштували сміттєзвалище, куди зносять побутові відходи всі охочі.

Про це у спільноті Типовий Ковель у Вконтакті написав користувач Саня Кістенюк.

Допис хлопця подаємо без змін:

«Дворова територія 57-го будинку на вулиці Незалежності, за стінами будинку ‒ центральна вулиця міста та Міська Рада. «Прохідний двір» не лише для звичайних пішоходів а і для шукачів сміттєвого звалища. Ну просто ГИДОТТЯ!!! І це ще не найгірше що було у цьому дворі.

У невеличкій ямі складають домашні відходи та сміття різного виду (роздивитись це допомагають дворові пси та пташки, розносячи його по усьому дворі). І роблять це не лише мешканці прилеглих будинків. Одного разу зустрів чоловіка на підпитку, який викинув пакет сміття у цьому місці та на моє запитання, чому він так зробив, відповів: «А у нашому дворі такої мусоркі нема то приніс сюда». Бідолаха подумав я….

Пенсіонерці задав таке ж запитання «зловивши на гарячому», у відповідь почув: «Я сдесь всю жизнь выбрасываю мусор, и ты мне не запретишь этого не делать. Завтра приедит трактор и заберет весь мусор». Вагомий аргумент.

Біда в тому що молодь повинна в першу чергу бути ініціатором чистоти у своєму місті. Ми повинні дбати про своїх дітей, де та в якому середовищі їм рости. Але багато представників молоді нашого міста прирівнюють себе до «пенсіонерів-маразматиків», перетворюючись на свиней, викидаючи сміття на подвір’ї. Часто роблять це вночі, коли ніхто не бачить, обманюючи лише себе ‒ ніби схитрував і зробив своє діло… Ти не хитрий, ти БИДЛО!!! І будеш ним поки не змінишся. Повір, людям, які проживають у цьому дворі, не цікаво що ти їв учора, чи яким кольором випорожняється твоя дитина в памперсі, тільки собаки та пташки насолоджуються твоїми недоїдками щодня.

Сміттєвоз приїжджає мабуть щодня у різну пору доби, візьми графік та будь чемним винось сміття по графіку на сміттєвоз!

Прошу комунальну службу міста Ковель засипати ту яму піском і посадити, наприклад, сосну, там добрива назбиралось достатньо за десятки років для її зростання».