Контрабандний кукурузник, який розбився на Волині, пов’язують з Москвичем

Бортовий номер кукурузника – UR-62681. За «найсвіжішими» даними з реєстру цивільних повітряних суден, належить він фірмі «Агротехсервіс», село Боратин Луцького району.

Про це у соцмережі  повідомила журналістака Оксана Должко.

У дописі йдеться: «Фірму цю, як відомо, пов’язують із одіозним волинським бізнесменом Степаном Москвичом – її власником була дружина Москвича».

Ось фото літака 4-річної давності.

У кукурузника були проблеми. Про це свідчать коментарі під фото. Укрментарях йдеться, що літак був старий і не у найкращемо технічному стані.

Нагадаємо, у 2013-му році у селі Скулин Ковельского району теж розбився кукурузник з контрабандою. Тоді деякі ЗМІ опублікували інформацію, що у літаку летів та загинув син начальника відділу з надзвичайних ситуцій Ковельської РДА  Олександра Ромаха

Публікація матеріалів Kowel.com.ua на інших ресурсах та в ЗМІ дозволяється за умовою розміщення прямого, не закритого від індексації гіпер-посилання з назвою джерела, безпосередньо в тексті не нижче 2-го абзацу. У разі порушення вимог до публікації, редакція Сучасного сайту міста Ковеля залишає за собою право відстоювати свої права у правоохоронних та інших органах відповідно до чинного законодавства України.