Кіндер створив на Волині антирейдерський штаб

Голова Волинської обласної парторганізації «Батьківщини» та ковельський міський голова Олег Кіндер повідомив про утворення антирейдерського штабу, який захищатиме права аграріїв краю.

Це стало відомо на прес-конференції для журналістів місцевих ЗМІ. Як каже Олег Кіндер, «Батьківщина» Волині відстоюватиме інтереси дрібних та середніх сільгоспвиробників.

«Повний «триндець», як кажуть! Ну просто неможливо не відреагувати на такий цинізм заради політичного популізму! Те, що фермерам та сільгоспвиробникам сьогодні тяжко, це беззаперечний факт, адже втрата ринків (Донбас та Крим), вкрай низька платоспроможність населення, відсутність реального механізму державної підтримки та ще при високому врожаї, коли ціни на картоплю, цибулю, моркву та капусту просто смішні – ніхто заперечувати не буде. Але те, що рейдер – Кіндер, справа по якому знаходиться зараз в Національному агентстві з питань запобігання корупції, очолює на Волині антирейдерський штаб, просто ні в які рамки не вписується!!! Так і хочеться сказати фермерам та сільгоспвиробникам: – «ховайсь»!» – вважає директор ТОВ «ВКП «Каскад», екс-депутат Ковельської районної ради Володимир Пархонюк.