Сказали, які ковельські вулиці капітально відремонтують до кінця року

У міському бюджеті 2016 року на ремонт та утримання доріг у місті передбачено 5 мільйонів гривень.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Відповідно до затвердженого плану ПАТ «Ковельське ШБУ-63» вже проведено поточний ремонт доріг на вулицях Володимирській, Незалежності, Винниченка, Степана Бандери, Павлова, Ватутіна, Брестській, Заводській, Леонтовича, Стуса, Липинського, Київській,  пров.Шевченка, перехрестях вулиць Будищанська ‒ Загородня, Грабовського ‒ Суворова, М.Левицького ‒ Церковна.

Заплановано полагодити дорожнє покриття на вулицях Ветеранів, Я.Мудрого, Лисенка, Фестивальній, Б.Хмельницького, перехресті вул.Грабовського ‒ Симоненка.

На капітальний ремонт доріг у нинішньому році передбачено 8 мільйонів 687 тисяч гривень на умовах співфінансування з обласним бюджетом.

До сьогодні кошти з обласної казни не виділені. Наразі капітально відремонтовано частину вулиці Володимирської, виконуються роботи на вулиці Брестській, а у травні розпочнуться на вулиці Ватутіна.

Окрім того, до кінця року передбачено провести капітальний ремонт доріг на вулицях Грушевського, Т.Боровця, Черняховського, Відродження, Шевченка, Достоєвського, М.Левицького.