У Ковелі художники розмалювали коридори дитячої поліклініки

Художники-ентузіасти Оля Комісарик, Лариса Крамар, Аня Карп’юк, Наталя Чимрук та Ірина Кондратович розмалювали стіни в коридорі дитячої поліклініки в Ковелі.

Про це у себе на сторінці написала Ірина Кондратович.

«Наближаються новорічні та різдвяні свята. Це час, коли трапляються справжнісінькі дива. І не треба очікувати чудес від фей, а самим творити казку для інших! З такими думками команда ковельських художників-ентузіастів (Оля Комісарик, Лариса Крамар, Аня Карп’юк, Наталя Чимрук та я) вирішили стати феями для діток і внести трішки казки в сірі будні коридорів Ковельської дитячої поліклініки та розфарбувати стіни життєрадісними кольорами. Надіємось, що така атмосфера допоможе діткам рости здоровими і щасливими. А навіть якщо хтось захворіє, то щоб похід до лікаря не був для дитини сповненим переживань, а навпаки – пригодою з швидким одужанням!» – пише вона.

«Дякуємо Ковельській молодіжній громадській організації ФОМА за фарби і матеріали для втілення творчих задумок. Тепер дітки чекатимуть на лікаря разом з феями та казковими героями чарівного саду)», – додає вона.

«Всі художники працювали завзято і натхненно та виснажені фізично. Але яке задоволення було прийти сьогодні вранці в поліклініку з повітряними кульками і солодощами і влаштувати дітям свято прямо в коридорах і почути їх реакцію на нашу творчість. І тут зникає вся втома, а на душі – мир і спокій! І просто моральне задоволення від того, що світ став на краплиночку кращим)», – пише художниця.