У Ковелі в нічному клубі охоронці вдарили по голові відвідувача

Інцидент трапився у нічному клубі «Молоко» близько 5-ї години ранку. Один з відвідувачів виявив, що хтось вкрав його куртку, а тому звернувся до адміністратора клубу, повідомив про крадіжку та попросив переглянути запис камери відеонагляду цього розважального закладу.

Однак адміністратор відмовила в правомірній вимозі, викликала охоронців, які вдарили відвідувача по голові. Виник конфлікт.

Працівники поліції склали протокол на відвідувача, звинувативши його в тому, що він висловлювався нецензурною лайкою та «безпричинно чіплявся» до адміністратора нічного клубу, чим порушив громадський спокій та порядок, тобто вчинив дрібне хуліганство.

Втім, суд провадження закрив за відсутністю в діях чоловіка складу адміністративного правопорушення. Мовляв, конфлікт виник через відмову адміністратора надати дозвіл та доступ на перегляд запису камери відеонагляду з метою встановлення осіб, причетних до зникнення його куртки, а також дій охорони закладу, яка спричинила йому тілесні ушкодження.

«При цьому ні адміністратор, ні працівники закладу не вчинили жодних дій щодо встановлення осіб, які заволоділи майном громадянина, а своєю поведінкою лише спровокували конфліктну ситуацію з відвідувачем розважального закладу, що потягло неправомірну поведінку останнього та словесну перепалку з адміністратором», – йдеться у постанові суду.