Ковельська міська рада відзвітувалася про підготовку до зими

0

 

Житлово-комунальні підприємства №1 та №2 визначили перелік робіт з поточного ремонту під’їздів.

Сьогодні робітники проводять їх побілку, ремонт малих архітектурних форм на прибудинкових територіях та покрівель будинків, косіння газонів, прибирання територій від сміття, ‒ повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Для забезпечення послугами водопостачання і водовідведення мешканців управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал» веде будівництво вуличної мережі водопостачання по Старицьких та Черняховського. На останній вулиці також прокладається господарсько-фекальна каналізація.

Підготовку системи теплопостачання до опалювального періоду здійснює підприємство ПТМ «Ковельтепло». Триває заміна трубопроводів теплових мереж на попередньоізольовані в мікрорайонах вул. Садова-Нова, сільмашу, Мічуріна, 2 та Грушевського, 27.

Працівники КП «Добробут» зрізують дерева по вул. Кришталевій, Гвардійській, Д.Галицького, Брестській, Волинській. Для поліпшення видимості проводиться очищення від чагарників та кущів під’їздів до залізничних переїздів. На вул. Грушевського, Відродження та Володимирській спеціалісти підприємства чистять зливоприймальні колодязі та мережі зливової каналізації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *