Двоє молодиків із пістолетом пограбували у Ковелі магазин

10 листопада о 20 годині до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від продавця продуктового магазину на вулиці Ярослава Мудрого в Ковелі про те, що двоє невідомих чоловіків зайшли в приміщення закладу та, погрожуючи їй пістолетом, забрали із каси 4 тисячі гривень.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції. Поліцейські провели детальний огляд місця події, ‒ повідомляють у прес-службі правоохоронців.

«Завдяки професійній та злагодженій роботі поліцейські протягом доби встановили особи зловмисників. Ними виявились 22-річний та 25-річний місцеві мешканці. Один із хлопців нещодавно звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення крадіжки. Зловмисників затримали в порядку статті 208 КПК України. Вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», – повідомив керівник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Триває слідство.