Ковельчанин написав лист Тимошенко: просить повернути Турію людям

Представник громади Ковеля Сергій Котік звернувся до Юлії Тимошенко з відкритим листом.

Текст документу публікуємо повністю та без змін.

«Голові «БЮТ-Батьківщина»

Тимошенко Юлії Володимирівні

 

Заступнику Голови партії «Батьківщина»

Соболєву Сергію Владиславовичу

 

Представника громади м. Ковеля

Котіка Сергія Івановича

м. Ковель, вул. Федьковича 8

 

Заява

Юлія Володимирівна ! В 2004 році я під Вашим керівництвом йшов до резиденції нашого Президента Л. Д. Кучми. Нас не лякав ні беркут озброєний до зубів, ні їхні собаки, ні водомети. Тому, що попереду були Ви, наша Жанна дʼАрк. Скільки було надій, сподівань, але все пропало.

Допоможіть нам Юлія Володимирівна.

18-20 лютого 2014 р. на Майдані вирішувалася доля нашої України. Стали збирати людей, щоб їхати на Майдан. Зібралося нас з Ковеля і району 14 чоловік. До барикад доїхали тільки четверо. У всіх депутатів від  «БЮТ-Батьківщина» і «Наша Україна» були відключені телефони. Одним словом порозбігалися, як щурі перед потопом корабля Ваші «Бютівці» ну нічого обійшлися і без них. Погнали Януковича з його халуями та подумали, ну тепер заживемо по людські. Але не так сталося, як гадалося. Через деякий час ми повернулися додому. Дякуючи річці Турії, деревам, які ростуть у прибережній зоні, сонцю, траві, ми потроху стали забувати кошмари Майдану.

Але саме в той час, коли ми на Майдані проводжали в останню дорогу «Небесну сотню», під керівництвом голови міської ради Кіндера Олега Олексійовича ( він же голова «БЮТу» ) та його вірного секретаря і соратника по партії Гетьмана Михайла Олександровича і їхніх кишенькових боягузів – депутатів, де більшість від «БЮТ-Батьківщина» і «Наша Україна», тайком від громади, без громадського обговорення, прибережна зона річки Турії між колишніми госпіталем, винзаводом, ДОСААФОМ і річкою була передана під забудову. Незабаром ці ділянки стали перепродаватись від 20 000 У.О. до 40 000 У.О. і вище.

На ці місця вихователі кожен рік приводять дітей з дитячих садків, зі шкіл, щоб вони подихали свіжим повітрям, впізнали глибше Україну. Старшокласники влаштовують змагання по військовій підготовці. Хлопці і дівчата бігають, кидають учбові гранати, навчаються стріляти. Готуються стати захисниками України. Запитання ? Що нам не потрібні здорові діти, не потрібні майбутні захисники України ? Судячи по діяльності нашої влади, де голова та секретар і більшість депутатів від «БЮТу», не потрібні.

Ще раніше прибережна зона по вул. Зеленій під керівництвом минулого голови Кошарука Сергія Дмитровича була також передана під забудову. І знову депутати від «БЮТ-Батьківщина» і «Наша Україна» дружно проголосували проти свого народу.

Була в нас царська влада була польська (дякуючи польській нас минув голодомор) , окупаційна німецька, потім неї змінила Радянська. Але жодна влада не поступила так цинічно – зневажливо до свого народу, як так звана народна влада,  де більшість депутатів від «БЮТ-Батьківщина» і «Наша Україна».

Два десятки приспособленців побудують садки і будинки в прибережній зоні, будуть загрязняти річку, а 70 000 ковельчан будуть на це дивитися ? Більшість ковельчан це є бідні люди, вони не зможуть поїхати на море, курорти в противагу від інших приспособленців. Хоча зрідка могли піти до річки але і цього місця відпочинку лишила нас так звана народна влада, де більшість від «БЮТу».

Путін, захвативши Крим, став виділяти сотні гектарів землі для виховання молоді в потрібному йому стилі. А ми через таку діяльність влади і депутатів, що можемо йому противопоставити ? Бари, ресторани і хворих дітей, які ще в дитинстві побачили цю несправедливість. А потім дивуємось, чому у нас така слабка армія ? Ось початкові причини.

Юлія Володимирівна а також Сергій Соболєв !

Ви гарно виступаєте, дуже на словах відстоюєте справедливість. Так доведіть це на ділі. У Вас гарні гасла: «Справедливість є – за неї потрібно боротися» ; «Я люблю Україну» і.т.д..

Дайте мені відповідь на такі питання ?

За що стояв Майдан ? За що віддала життя «Небесна сотня» ? За що гинуть на Сході наші кращі сини України ? Щоб кучка цих паразитів сиділа на нашій шиї, їздила на шикарних авто, відпочивала на закордонних пляжах і сміялася з нас, простих робочих людей, які ледь зводять кінці з кінцями. І саме страшно, що все Ваші «Бютівці» таке виробляють.

Та Ваш Лозинський ще «відпочиває» по відношенню до наших «Бютівців».

Пані Тимошенко, пан Соболєв ! Ми громада м. Ковеля звертаємось до Вас. Примусьте своїх однопартійців повернути у власність громади м. Ковеля правовими, а можна навіть силовими методами прибережну зону по вул. Зеленій, по вул. Волі зі сторони Володимирської, вул. Підколодного між госпіталем і річкою.

Більш детально це розписано на сайті «Форум Ковель», «Ковельські балачки», «Майдан! Порядність одних і підлість других».

Ми дуже сподіваємося на Вашу допомогу.

Представник громади Сергій Котік та 566 підписів.