У Ковелі начальник Держгеокадастру «завалив» ковельчанку

Інцидент трапився близько 16-ої години в приміщенні управління Держгеокадастру у Ковельському районі, що знаходиться в місті залізничників на вулиці Грушевського, 14.

За даними Національної поліції, в ході суперечки громадянин Іван Лукасюк, перебуваючи в приміщенні управління, «умисно наніс громадянці Чирук Тетяні Миколаївні тілесні ушкодження».

Іван Лукасюк працює начальником даного управління з 20 січня 2016 року, а Тетяна Чирук є директором ТзОВ «Центр «Ковельгеодезія» та керівником компанії «Волинське обласне об’єднання «Волиньсадвинпром», офіс якого знаходиться в одній будівлі з управлінням Держгеокадастру.

З неофіційних джерел нашим журналістам стало відомо, що Тетяна Чирук завітала до кабінету Івана Лукасюка, а той наказав їй вийти. Під час словесної перепалки Тетяна Миколаївна, не даючи Івану Михайловичу закрити двері, ніби-то підперла їх ногою. Розв’язка настала в одну мить: буцімто пан Лукасюк вхопив пані Чирук за руки і то так, що залишились синці, та, підбивши ногою, гепнув її на підлогу прямісінько на очах сестри відвідувачки – Галини та кількох своїх підлеглих. Упавши, Тетяна Чирук вдарилась головою. Лікарі діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму. Наразі вона відновлює здоров’я у стаціонарі неврологічного відділення Ковельської центральної районної лікарні.

Ковельський відділ Національної поліції відкрив кримінальне провадження № 12016030110001015 за статтею 125 частиною 1 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження), що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.