На Ковельщині п’яний чоловік держаком від лопати забив дружину до смерті

У Ковельському районі на ґрунті ревнощів нетверезий чоловік дерев’яним держаком від лопати побив дружину. На другий день жінка померла в лікарні.

Винуватця трагедії поліція затримала в порядку статті 208 КПК України та помістила до ізолятора тимчасового тримання місцевого відділку поліції, ‒ повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Подія трапилась у минулу п’ятницю, 13 травня, в одному із сіл Ковельського району. Подружжя посварилося через ревнощі. 44-річний чоловік дерев’яним держаком від лопати жорстоко побив дружину. 40-річну жінку госпіталізували до травматологічного відділення Ковельської центральної райлікарні. У неї медики діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні забої голови, тулуба, рук та ніг. Вранці в лікарні жінка померла.

Винуватця трагедії поліція затримала в порядку статті 208 КПК України та помістила до ізолятора тимчасового тримання відділку поліції.

Відомості винесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років. Триває досудове розслідування.