У Ковелі відкрили оновлений ЦНАП

У Ковелі відкрили нове приміщення міського центру надання адміністративних послуг.

На сьогодні адміністратори центру вже надають 96 адміністративних послуг, а за минулий рік їхніми послугами скористалися майже 20 тисяч громадян та суб’єктів господарювання. І уже найближчим часом, в зв’язку із децентралізацією, роботи у спеціалістів міського ЦНАПу лише додаватиметься, ‒ пише сайт ВОДТРК.

«28 послуг ‒ це послуги міської ради і її виконавчого комітету. І 68 послуг територіальних органів влади, які теж вже перейшли до послуг нашого виконавчого комітету… З 4 квітня у зв’язку із нормами законів про децентралізацію, виконавчому комітетові передано повноваження щодо реєстрації фізичних і юридичних осіб ‒ приписка і виписка, простіше кажучи. Все це буде йти через наш центр. Передаються нам і повноваження щодо адміністративних штрафів, чим до цього займалася Державна міграційна служба», ‒ розповіла начальник ЦНАПу Тетяна Солодун.

Для зручності відвідувачів міський центр надання адміністративних послуг працює 6 днів на тиждень, без перерви на обід. А щовівторка – до 20 години вечора. За минулий рік із заявами про надання послуг до спеціалістів центру звернулося майже 20 тисяч громадян та суб’єктів господарювання.

Loading…