У Ковелі біля платної автостоянки молодик забив на смерть чоловіка

Трагедія трапилась опівночі на Привокзальній площі міста залізничників.

У цей час молодий мешканець Старовижівського району виїздив своїм автомобілем «Daewoo Lanos» з платної автостоянки, якою керує на правах уповноваженого ковельською міською владою підприємець Сергій Корсак. Однак паркувальниця заявила, що потрібно заплатити ще 18 гривень, бо почалася нова доба. Водій, який щойно повернувся нічним поїздом із Києва, показав їй квитанцію, мовляв, він попередньо і так оплатив її зміннику за цілу добу, тому за якісь там кілька додаткових хвилин платити не збирається.

«Це шахрайство! Ви не дотримуєтеся домовленості! Відкривайте шлагбаум!» – наполягав водій.

Однак паркувальниця була невмолима. Біля будки автостоянки разом із нею був її чоловік та, незважаючи на такий пізній час, малолітні діти, віком до 10 років. Іномарка «протиснулася» між шлагбаумом та бордюром і почала виїжджати з парковки на дорогу – в сторону торгового комплексу «Салют». Працівниця автостоянки кинулася до машини, хапаючи руками привідкрите скло передньої дверки, намагаючись будь-що зупинити рух. Водій змушений був зупинитися, бо жінка могла запросто опинитися під колесами автомобіля.

І тут у сутичку вступив чоловік паркувальниці, накинувшись на водія з кулаками. Однак сили були не рівні. Молодик був на голову вище та міцніше. Він вдарив кулаком в обличчя чоловіка, але той, вхопившись за верхній одяг, просто повис на ньому. Можливо, на цьому все якось би закінчилося, однак жінка почала дряпати водію обличчя. Відмахуючись, той спочатку відштовхнув її, а потім ще раз сильно вдарив чоловіка, який впав, розбивши голову об асфальт.

«Татко, тільки не помирай!» – почала плакати маленька дівчинка.

Звільнившись від «обіймів», молодик сів за кермо, поїхавши з місця інциденту.

Випадкові перехожі викликали бригаду «швидкої» допомоги. Перебуваючи у шоковому стані, потерпілий намагався встати і все поривався йти додому. Медики доставили його в реанімацію Ковельської ЦРЛ, а десь на другу добу – до Луцька, в обласну клінічну лікарню, де він, на превеликий жаль, помер.

За даним фактом Ковельським відділом поліції відкрито кримінальне провадження. Особу водія «Daewoo Lanos» встановлено та допитано.

Таксисти з Привокзальної площі нарікають на те, що інцидент трапився через отих додаткових 18 гривень, бо створена міською владою платна автостоянка, за їх словами, «займається здирництвом».