До скандальної будови у Ковелі має відношення колишній заступник губернатора і регіонал Стоєв?

Директор виробничо-комерційного підприємства «Каскад» Володимир Пархонюк надіслав кожному депутату Ковельської міської ради звернення, у якому заявив про намагання місцевих можновладців вчинити протиправний акт: руками обранців громади скасувати рішення виконавчого комітету ще 2001 року, яким було оформлено право власності за «Каскадом» на приміщення по вулиці Косачів. 
На засіданні 69-ї сесії міськради мер Олег Кіндер відмовив у виступі Володимиру Пархонюку, хоч деякі депутати передали йому своє слово. Як відомо, сесію було зірвано. Директор «Каскаду» стверджує, що вже багато депутатів, незалежно від політичних вподобань, висловили свою негативну оцінку згаданому проекту рішення, а одну письмову відповідь він надав нашому виданню.
У відповіді на звернення депутат Юрій Семенюк зазначає, що в цьому проекті рішення міськради не викладено вмотивованих нормативно-правових актів, на підставі яких попереднє рішення виконкому прийняте неправомірно.
«З етичних міркувань, скасування будь-яких рішень, тим більше прийнятих 15 років назад, та на підставі яких вже давно вироблені правовстановлюючі документи на нерухоме майно, є не що інше, як лобіювання власних інтересів, що суперечить правовому статусу депутата місцевого самоврядування. На підставі викладеного повідомляю Вас, що за даний проект рішення на черговому засідання сесії міської ради я голосувати не буду», – пише Юрій Семенюк.
Іншими словами, автор проекту рішення, прізвище якого в документі чомусь не зазначається, однозначно діє в інтересах третіх осіб. На думку Володимира Пархонюка, всі ці дії відбуваються на користь ковельчанина Сергія Нагорника.
Нещодавно Володимир Пархонюк опублікував статтю «Не влада, а мафія!» на своєму блозі, розповівши про спробу місцевої влади, на чолі з мером Олегом Кіндером, вчинити рейдерське захоплення приміщення його підприємства, а самого Сергія Нагорника назвав «людиною-«офшором», за яким «стояли» та, мабуть, «стоять» і по цей день впливові люди», та «на якого оформили нажиту неправедними ділами власність?»
«У мене є всі підстави вважати, що одним з таких осіб є екс-заступник голови Волинської ОДА Едуард Стоєв, який, як кажуть люди, зараз перебуває в Києві та опікується справами регіонала Григорія Смітюха. Саме Стоєв постійно контактував з Нагорником, мабуть, допомагав йому через обласні державні органи контролю, такі як, ДАБК та інші, які тиснути на мене (штрафи тоді посипалися, як горох), здійснював «супровід» в судових та правоохоронних органах. Не так давно Стоєв зі своєрідною «інспекцією» відвідав будівлю по вулиці Косачів, 6-А, напевно, щоб особисто переконатися, як йдуть справи на його об’єкті», а Олег Кіндер, мабуть, вирішив їм допомогти», – заявляє Володимир Пархонюк.
Тим часом, частина двоповерхової комерційної будівлі, орієнтовною площею 230 квадратних метрів, яку збудував Сергій Нагорник, продається за баснословною ціною: 110 тисяч гривень за один «квадрат», і це небагато-немало – майже мільйон доларів?!!! Мабуть, регіоналам вкрай знадобилося так багато грошей?