Слава Україні! Героям слава!

Генеральний директор ТзОВ «АВТОР»

В неділю на передодні Дня Незалежності, в селі Великий Порськ за традицією відбулися урочисті заходи

24.08.2016    17:14

В неділю, 21 серпня, на передодні Дня Незалежності, в селі Великий Порськ за традицією відбулися урочисті заходи. Як і в минулому році ініціатива та велика частина організаційної роботи належить голові первинної партійної організації ВО «Батьківщина» Ларисі Ярецькій.

На запрошення пані Лариси я взяв участь в фінансуванні та проведенні свята. З приємністю процитував присутнім рядки з своєї публікацію про минулорічне вшанування учасників АТО у Великому Порську: «…Зворушливі слова пісень місцевих авторів брали за душу, а око милував патріотично оформлений торт величезних розмірів «Слава Україні! Героям слава!».

Цього року торт вдався ще кращим! Місцевий заклад культури не зміг вмістити місцевих глядачів та гостей, а тому святкові урочистості відбувалися за сприятливої сонячної погоди при клубі. Вражав великих розмірів прапор України, що простягся на усю імпровізовану сцену. Серця глядачів надихала гордість і подяка присутнім воїнів та родинам тих, хто служить сьогодні за мирне небо і українську пісню. Місцеві аматори сцени отримували гарячі та дружні оплески.

Якщо торік до сільського клубу прибули чисельні делегації представників виконавчої влади і бізнесменів, то в цю неділю я чомусь їх не побачив. Можливо вибори десь організовують, можливо соромно за не виконану минулорічну обіцянку – замінити дах місцевого храму культури і патріотизму.

Окрім однопартійки Лариси Ярецької публічно хочеться ще раз передати слова вдячності керівнику місцевого закладу культури, депутату Ковельської районної ради Федору Вишневському за минулорічний «дубль» святкового концерту воїнам Поворської сільської ради. Маю надію і гарантую фінансову підтримку аматорам сцени з Великого Порська цього року.

А взагалі було б дуже добре, якби депутати районної ради підтримали колегу – поширили вшанування ратного труда воїнів у всіх без винятку сільських громадах нашого району.