Загиблому ковельчанину встановлять меморіальну дошку

Керівник апарату Степан Топольський за участю заступника голови районної ради Олександра Пасенковського, військового комісара Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату Сергія Гладуна, окремих начальників відділів райдержадміністрації провів засідання організаційного комітету з відзначення в районі Міжнародного дня волонтера, Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської РДА.

Під час засідання було зазначено, що День  Збройних сил України, Міжнародний День волонтера, свята, які сьогодні неподільні. У зв’язку з цим в районі заплановано ряд заходів. Члени оргкомітету скоординували дії відповідальних за проведення районного заходу, аби все відбулося на належному рівні. Даний захід відбудеться 6 грудня в центральній районній бібліотеці об 11.00 год.

5 грудня відбудуться урочисті тематичні заходи для військовослужбовців у військових частинах, дислокованих на території району.

З метою посилення національно-патріотичного виховання дітей та молоді, в загальноосвітніх школах району відбудуться зустрічі учнівської молоді з військовослужбовцями, патріотами та волонтерами, учасниками  бойових дій.

Під час оргкомітету військовий комісар Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату Сергій Гладун анонсував про відкриття пам’ятної дошки загиблому учаснику АТО Анатолію Шиліку, військовослужбовцю 51-ої механізованої бригади, командиру мінометної батареї, яке відбудеться 5 грудня об 11.00 годині біля Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату.