На Ковельщині пенсіонерка зламала ніс своїй суперниці

0

Конфлікт на селі трапився через звичайні ревнощі, бо чоловік залишив жінку і пішов жити до іншої, хоча й надалі перебуває у зареєстрованому шлюбі.

Сам же інцидент стався близько 17 години у навісному приміщенні кафе «Боровичок», яке розташоване на вулиці Київській в селі Поворськ Ковельського району. Пенсіонерка розмовляла із своїм чоловіком, який її зрадив. Під час такої розмови до них і підійшла його нова пасія та почала щось говорити. Будучи ображеною на останню, жінка «заїхала» суперниці правою рукою в обличчя.

Судова медична експертиза зафіксувала закритий перелом кісток носа зі зміщенням, гематоми в лівій і правій орбітальних ділянках та спинці носа, які відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Національна поліція відкрила за даним фактом кримінальне провадження. Обвинувачена свою вину у скоєнні інкримінованого їй діяння визнала повністю та розкаялася, сказавши, що вдарила через ревнощі та образи на конкурентку, з якою на даний час проживає її чоловік.

У свою чергу потерпіла каже, що живе з ним у фактичних шлюбних відносинах і напередодні придбала йому мобільний телефон. Злощасного дня намагалась додзвонитись до коханого, але не змогла, оскільки той не відповідав на її дзвінок. Тоді вона пішла до кафе «Боровичок» його зустрічати та побачила, що він розмовляє зі своєю бувшою дружиною. Коли порівнялась з ними, то обвинувачена завдала їй удар кулаком в обличчя та почала усіляко обзивати нецензурними словами. Тримаючись за розбитий ніс, жінка пішла з чоловіком додому, а нападниця залишалась біля кафе.

Суд врахував те, що за місцем проживання обвинувачена характеризується виключно позитивно та є пенсіонеркою. Вироком її оштрафовано на 850 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *