У Ковелі суд зупинив справу за позовом орендаря стадіону «Сільмаш»

Житель села Воля-Ковельська Ковельського району Юрій Шлюєв два місяці тому звернувся з адміністративним позовом до державного реєстратора прав на нерухоме майно Центру надання адміністративних послуг про визнання неправомірними дій суб’єкта владних повноважень та зобов’язання вчинити дії.

Це сталося після того, ЦНАП відмовився задовольнити Юрію Шлюєву заяву про реєстрацію права власності на добудову адміністративно-побутового приміщення стадіону «Сільмаш», де з’явився приватний готель «Comfort», бо в нього відсутні документи, які посвідчують право власності на об’єкт нерухомого майна до його реконструкції.

Оскільки ЦНАП є структурним підрозділом виконавчого комітету Ковельської міської ради, то суд окремою ухвалою залучив міськвиконком до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача.

До речі, судовий позов Юрія Шлюєва до відділу по управлінню майном комунальної власності закінчився так, по суті, і не розпочавшись, бо він попросив суд залишити його без розгляду.

І ось чергова новина з ковельського «Будинку правосуддя»: в ході розгляду справи до суду надійшли клопотання позивача та відповідача про зупинення провадження в даній справі та надання їм терміну до 1 жовтня 2016 року для можливого примирення.

Головуючий по справі суддя Петро Бойчук ухвалив зупинити дане провадження.