Аварія на ковельській трасі: маршрутка в’їхала у вантажівку

Рейсовий автобус і вантажний автомобіль із доставки товару зіткнулися на трасі Луцьк – Ковель. ДТП відбулася близько першої години дня 17 червня на в’їзді в село Копачівка Рожищенського району (зі сторони Луцька).

Як розповіла представниця райвідділу Рожищенської поліції, маршрутка «Луцьк-Рожище» врізалася у ЗІЛ, ‒ пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Зі слів водія вантажівки, який прямував на Ковель, у нього сталася якась неполадка, він хотів зупинитися на правому узбіччі, та машину понесло в лівий бік на зустрічну смугу. Позаду їхала маршрутка, водій не встиг зупинитися повністю і уникнути удару, хоча гальмівний шлях на дорозі присутній. Автобус врізався в кузов ЗІЛа, лобове скло розтрощене.

У маршрутці постраждала одна пасажирка, її «швидкою» оперативно відвезли до лікарні. Дані всіх пасажирів автобуса записали поліцейські, вони будуть проходити у справі свідками. Як додала працівниця поліції, будуть проведені експертизи, які підтвердять чи спростують слова водія вантажівки.

Поліцейські регулюють рух на ділянці дороги, де сталася аварія. Від’їхати самостійно автобус не може через заблоковані гальмівною системою колеса. На лавету маршрутка не поміститься, евакуатор відтягнути її не зможе через нерухомі колеса. Треба викликати на місце майстра, щоб розблокувати колеса. Поки автомобілі на обох смугах руху вимушені об’їжджати учасників зіткнення.