У Ковелі знову помочились біля вхідних дверей поліції

Дурна традиція – мочитися поблизу вхідних дверей Ковельського відділу поліції – продовжує своє сумне життя, незважаючи покарання суду для винуватця.  

Близько 11-ої години ранку неподалік входу адміністративної будівлі Національної поліції ніде непрацюючий чоловік справляв природні потреби. «На зауваження не реагував, поводив себе агресивно, виражався нецензурними словами», – йдеться у матеріалах справи, які поліцією направлені до суду.

Правопорушник в суд не з’явився, хоча належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи. Про причини неявки не повідомив. Проте, його вина повністю доводиться зібраними доказами, а саме: протоколом про адмінправопорушення, письмовими поясненнями, рапортом працівника поліції.

Дослідивши матеріали справи, суддя Ковельського міськрайонного суду Олена Восковська наклала на порушника адміністративне стягнення у виді штрафу в сумі 51 гривня.

Нагадаємо, що на початку цього року суддя Олег Василюк любителю помочитися на поліцію «вліпив» арешт строком на десять діб, відправивши відбувати покарання до ізолятору через ті самі облиті ним двері.