Депутат Ковельради дискутував з пастором за гарячу воду

З приводу відключення у Ковелі гарячої води відбувся цікавий діалог у найпопулярнішій соціальній мережі – Facebook. 

Співрозмовниками були пастор Асамблеї Бога у нашому місті Андрій Откаленко та депутат Ковельської міської ради від «Нашої України» Роман Ляшук. Їх розмову подаємо в оригіналі.

Андрій Откаленко: «В Ковелі самий крутий мер! Відключив гарячу воду на 1 вересня, піклується за здоров’я дітей, нехай загартовуються !»

Роман Ляшук: «Ну так, для довідки, мер воду не відключає)))»

Андрій Откаленко: «А ще для довідки, а хто?»

Роман Ляшук: «Тепломережі. Начальник Бойко В.І.»

Роман Ляшук: «Для довідки».

Роман Ляшук: «Треба бути об’єктивним, а не хто всрався?-невістка)»

Андрій Откаленко: «А що Кіндер вже не невпливае на Бойка після того як йому машину подарили. Бо дуже дивно як включає воду то мер, скрізь об’явили весіли, а як виключає то Бойко)) А ще треба бути трохи вихованішими в переписці Роман! Чі ти як важаешь?»

Роман Ляшук: «Андрій, це українська народна мова, якщо хоч, літературна, не мацковські матюки) це українська приказка, не вірю шо ти про іі не знав) А якщо так мислити, шо Кіндер винен, то давай писати, що Порошкнко винен, а шо президент не може повпливати на якось там міського голову?»

Андрій Откаленко: «Рома я з тобою не згоден, що якщо слово українське хоч і не гарне, то воно стає зразу «крутим». Рома я розумію що ти захищаєш і це твої право. Вернемось до мера, но хіба ти думаешь що люди геть не тямущі і не розуміють що сьогодні без мера ні чого нерішается, з ще й в комунальних службах які на пряму підченяются йому, а 1 вересня це важлива подія я впевнений що мала бути зустріч з комунальниками. Рома в мене нема бажання конфліктувати с тобою за якогось мера. І як каже стара єврейська приказка «я могу с тобою согласится. но тогда мы оба будем не прави»))))»

Роман Ляшук: «Андрій, не беремо мера до уваги. Сьогодні на вулиці практично 40* жара, всі думають як охолодитися. А ти не думав скільки буде коштувати для людей один день гарячої води? За іі ж треба платити. Зрозумій, для підприємства, яке заробляє на підігріві води це вигідно, продати тобі гарячу воду, а для людей це вигідно за один день гарячої води, заплатити як за збитий самальот? Зараз жеш нічого безплатного нема.»

Роман Ляшук: «Ти коли писав цей допис, ти ж не мав на меті, описати проблему відсутності гарячої води, ти мав на меті обка..ти мера. А чому так? Бо скоро вибори, а ти його не підтримував і не підтримуєш, ти відданий іншому кандидату. Я це розумію, і тому сприймаю цей допис як неправду. Можна було просто написати, шо Кіндер не хароший, без того шо там воду включили, чи виключили. Так само можна написати, коли забились каналізація, виключили світло, погода спортилась, мер-гамнюк!)»

Андрій Откаленко: «Бачь Рома як ти добре розумівся на політичних іграх, хоча на справді я мав на увазі що якщо він переживав би за місто, то в цей день вода булаб, а за мера і так сподіваюсь всі знають який він як мер, і як людина, я не до дам і не відійму від нього. А за вибори, так Рома, я за другу кандидатуру, но при цьому Кіндера Олега топити я не збираюсь це не в моїх силах, хто я? Но він сам себе втопив своїми вчинками.»