Ковельчанин з рушниці вбив подругу жінки, а потім наклав на себе руки

Під час сварки пʼяний ковельчанин убив подругу дружини, після чого пішов у гараж і застрелився.

Подія відбулася у селі Головне Любомльського району, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Міліції подзвонила дружина самогубця, 48-річна ковельчанка. О 22:00 жінка зателефонувала в чергову частину Любомльського райвідділу міліції та повідомила про вбивство.

Виїхавши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група виявила тіло жінки із вогнепальним пораненням живота, а в гаражі ‒ труп чоловіка.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили: того дня близько14:00 під час сварки п’яний волинянин із зареєстрованої мисливської рушниці «ТОЗ-34» вистрілив у подругу дружини. Внаслідок вогнепального поранення 64-жителька ковельчанка померла на місці події.

Кривава розправа над жінкою відбулася на очах дружини та тещі. Свідків події вбивця зачинив в будинку, а сам, замкнувшись у гаражі, покінчив життя самогубством. Чоловік поцілив із рушниці собі в голову.

«Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, а відтак відкрито кримінальне провадження, передбачене ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. З місця події вилучено знаряддя вбивства та речові докази. Триває розслідування», ‒ прокоментував перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції Анатолій Петрушин.