Ковельраду відвідали «айдарівці»

Днями в кабінеті голови районної ради Ігоря Верчука відбулась зустріч із бійцями батальйону «Айдар» ‒ Сергієм Марчуком, Олександром Дяком та Миколою Мартишевичем.

Під час зустрічі очільники районної ради поспілкувались із військовослужбовцями, які розповіли про трагічні події з найгарячіших точок протистоянь, про своє життя та проблеми що їх найбільше хвилюють, ‒ повідомляють у прес-службі ради.

Військовослужбовець Марчук Сергій, житель села Машів Любомльського району, перебував на Сході України із 10 квітня 2014 року. 28 червня 2014 року був поранений, після чого його відправили на лікування у військовий госпіталь. До грудня місяця бійця комісували. Станом на сьогоднішній день Сергій Марчук демобілізований.

Боєць батальйону «Айдар» Дяк Олександр, житель села Машів Любомльського району, знаходився в зоні антитерористичної операції з квітня 2014 року. Був захоплений в полон під час виходу з “Іловайського котла”, якого звільнили тільки в грудні 2014 року.

Військовослужбовець Микола Мартишевич, житель Івано-Франківської області, командир взводу батальйону «Айдар». На цей час знаходиться у відпустці.

Насамкінець хлопці зазначили, що виконуючи складні завдання по обороні нашої Батьківщини від московських загарбників, ми всі зрозуміли, що без корінних політичних змін ми не зможемо остаточно перемогти зовнішнього ворога та відновити мир, спокій та добробут  нашої Держави. Бійці, також, зазначили, що бойовий дух їхніх побратимів надто високий і всі вони вірять, що Незалежність України буде захищена, а перемога – за українським народом.