Гунчик попросив Кіндера не піаритись на питаннях мобілізації

Губернатор Волинської області Володимир Гунчик назвав ковельського місього голову Олега Кіндера піарщиком. 

Нагадаємо, під час однієї з сесій Ковельської міської ради депутатам та міському голові вручали повістки і це дуже образило мера міста залізничників. Він зазначив, що піде в АТО лише тоді, коли заберуть воювати і губернатора Волині. Мовляв, різниця у віці 2 роки і обоє підпадають під мобілізацію.

Керівник облдержадміністрації на таку заяву відповів: «Кіндер – піарщик! У мене брат воює і цього пока для моєї сім’ї достатньо. Якщо Кіндер хоче на моєму прізвищі попіаритися – це марна затія. Перше, що він повинен пройти, якщо йому передали повістку – це медичну комісію, а він навіть цього не зробив».

Також керівник області відзначив, що зараз багато депутатів піаритьсая на вручені повісток.

На думку губернатора в інтернеті потрібно поширювати не світлини з повістками, а фото у касках та в окопах: «От при всяких тих ситуаціях, які в нас не були по відношеню Сергія Годлевського (ред. Екс-голова Горохівської РДА). Але чоловік прийняв рішення і чоловік служить. А тут люди приходять в камуфляжі, розказують, які патріоти, а коли підходиш ближче – дивишся: він не придатен до служби, в нього ліва нога довша за праву ногу і так далі».

Що до Ковельського мера Гунчик не може зрозуміти – для чого таке робити: «Для чого цей піар робити, на мені запіаритися? Якщо потрібно я піду, я зовсім за це не переживаю. Але якщо я скажу – давайте я піду в армію коли Міністр оборони піде? Це по-дитячому виглядає, а для політика такого рівня як міський голова… візьми скажи своє я», – не приховує свого обурення очильник Волинської облдержадміністрації.